Az ózonos autóklíma fertőtlenítés teljesen biztonságos, 100% vegyszermentes fertőtlenítő hatású vegyület ami nem csak a klímát, szellőzőrendszert hanem a jármű egész utasterét fertőtleníti és egyben szagtalanítja. Az ózon az egész szellőzőrendszert átjárja, ezért annak teljes felületét fertőtleníti. Az ózon más vegyszeres klímafertőtlenítő szerekkel szemben nem hagy hátra egészségre káros anyagokat, nem tesz kárt az autó elektromos rendszereiben, nem hagy foltot a kárpiton. A kezelés után rövid idő alatt önmagától tiszta oxigénné alakul.

autóklíma ózonos fertőtlenítés győr
A kép illusztráció!

Az autóklíma használata során a szellőzőrendszerben kicsapódó pára miatt keletkező nedves környezet kedvező körülményt teremt a különböző penész és gombafajták megtelepedésének. Ezeknek a megtelepedett penésznek a spórái a szellőzőrendszer használata során az utastérbe jutva komoly egészségügyi veszélyt jelentenek az autóban tartózkodókra. Az elhanyagolt autóklíma valódi veszélyforrás ami a “nyári megfázásos” tünetek nagy részét okozza! A penészgomba elszaporodásukat jelzi a kellemetlen szag is, ami az autóklímából árad. Gondoskodjon a megfelelő autóklíma fertőtlenítése időben! Autóján kívül kérhet ózonos fertőtlenítést az ingatlanába is!

Az ózonos autóklíma fertőtlenítés menete nálunk

A kép illusztráció!

A klíma tisztítására vannak különböző minőségű és árfekvésű habok, ebben az esetben a használt vegyszer minősége és a technológia dönti el az eredményt.

A drágább habokat szondával együtt használják, amely (szakavatott kezekben) képes a vegyszert a kellő helyre juttatni, így lesz csak a kezelés eredményes, feltéve, hogy a teljes szellőzőrendszer “átmosásra” tud vele kerülni.

Az olcsóbb habok ilyet nem tudnak. Ezeket a szellőzőbe befújva a hőcserélő járataiba gyakran nem jutnak el, látszólagos eredményt tudnak csak adni.

Az üzletekben kapható olcsó, pár ezer forintos klímatisztító spray-ek hatásfoka sem túl biztató. Inkább csak a használatuk után az autóban érezhető illat az, ami érezhető változás. A fertőtlenítés nem lesz közel sem olyan alapos, és hatékony, mint ózonnal.

Az ózon szakszerű használata ennél sokkal egyszerűbb és eredményesebb megoldást jelent. Ezért válassza az autóklíma fertőtlenítés szolgáltatásunkat!

Az ózongenerátort elég az utastér elejében elhelyezni, a szellőzést erős fokozaton járatni, az ózon a teljes szellőzőrendszerbe, és az autó belső terében minden rejtett zugba elér, behatol a kárpit felső rétegébe, majd viszonylag rövid – kb 15-30 perces – kezelés alatt eltávolít minden kórokozót, megszüntet minden szagot.

Az ózonos autóklíma fertőtlenítés előtt az autóklímát rövid ideig működtetni kell, majd a kikapcsolása után néhány perccel – a még nedves hőcserélő mellett – az ózon gáz a hőcserélő lemezek minden apró zugában a megtelepedett baktériumokat, gombákat maradéktalanul elpusztítja.

Keresse fel a Győri Ózonbrigád csapatát a kapcsolat menüt használva és tekintse meg árainkat is!

Ózonos fertőtlenítésre van szüksége?